End of The Month Push

17
1074
Print Friendly, PDF & Email

Last month, I was able to afford to have an IT guy take a look at the site and fix a few things. Hopefully, you’ve noticed. The site should load (and look better) on mobile devices now, for one. He also inserted some “click” ads, which, unfortunately, amount to me giving them free space to promote their stuff. I much prefer legitimate ads – for products I can personally vouch for (like V1 radar detectors, for instance).free-lunch

But guys like Mike Valentine are the exception rather than the rule. Most want freeeeeeeee (or the nearest thing to it) space.

Which brings us back to you, the reader.

Independent, non-corporate media (that’s EPautos) relies on you, the reader, to keep things afloat.

To give you a handle on what that means, our dedicated server and backup costs about $250 a month. Yes, there are “virtual” and other less expensive servers. But those servers crash when you have traffic – which EPautos does. The site receives 200,000 visits on average a month. So we need a serious server.

Also, an IT dude. I  just spent $500 to get the most urgently needed fixes fixed.

So, the bottom line is, I can’t do all this for free – much as I wish I could. I should probably have been a “good Republican” water-carrying shill (like Coulter or Hannity) back in the ’90s, when I could have… and become rich doing so.

Then I could afford to do this for free.

But then, you’d probably have zero interest in reading anything I wrote because you could’t trust a thing I wrote, my being an ex Republican shill. Which is kind of like being an ex-AIDs patient.

No such thing (assuming the thing in question is still living).

So, I need your help. I wish I didn’t, but I do.

Will you help us?

Our donate button is here.

 If you prefer not to use PayPal, our mailing address is:

EPautos
721 Hummingbird Lane SE
Copper Hill, VA 24079

EPautos stickers – new design, larger and magnetic! – are free to those who send in $10 or more to support the site.epautoslogo

      

 

Share Button

17 COMMENTS

  1. Hosted IP address for ericpetersautos, epautos & libertariancarguy is 67.202.111.16

    Nameserver is ns1.67-202-111.static.steadfastdns. net

    DNS admin and Reverse DNS is dnsadmin@ip16.67-202-111.static.steadfastdns. net

    ip4 mail server 50. 62. 72. 83 ___ 67.202.111.16

    dmarc:ericpetersautos . com – 1 Tests Failed
    dmarc ericpetersautos . com Record Missing
    smtp:ericpetersautos . com

    3 Test Warnings
    Category Host Result
    smtp ericpetersautos . com Reverse DNS does not match SMTP Banner
    smtp ericpetersautos . com Warning – Does not support TLS. More Info
    smtp ericpetersautos . com 15.298 seconds – Not good! on Transaction Time

    danger warning give moneys virtual mafia fear doubt error cyber gulag awaits

  2. It looks like he’s on a shared hosting service, doing NVH
    I got a different IP back, which also happens to be the same IP that ns1.ericpetersautos.com resolves to for me.

    This is what a HEAD on port 80 returns:

    Server: Apache/2.2.27 (Unix) mod_ssl/2.2.27 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4

    SSH is openssh 5.3, which is pretty darned old, unless the system in question is running a super-heavily patched version, like would be the case on CentOS 6.x. I’m going to venture a guess that the provider is running a bunch of CentOS 6 servers and/or VMs.

  3. eric’s current server (208.117.36.171) is at it’s netblock owner’s address if you want to go visit it and find out it’s retail name…

    Steadfast
    725 S Wells St 8th Floor Chicago IL US 60607

    His server uses..
    Linux Apache/2.2.25 Unix mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635

  4. Has anyone else been having issues with the ‘Latest Stuff’ sidebar updating? Sometimes when I post a comment, it reverts to an older version, and sometimes when I click on a comment to go there, it just takes me to the top of the article I was on.
    Clicking the refresh button seems to fix it, temporarily at least, in either case. But it seems weird.

          • PtB, for several months or maybe longer, nearly every time I click on a epa link I get a fail to find server and it will take forever to load. Close that out and click it again and it’s liable to load right up. I don’t think this is a WP problem or a settings problem. I notice this on nearly every site I commonly read and you can guess they’re not MSM.

          • I still can’t log in. I get an error message that says “No login protocols have been established” or something like that.
            And it also asks for a password, which I never remember having.

LEAVE A REPLY